ilkogretimturkce
Ana Sayfa Yardım Kayıt
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 06:18

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: 2009 'un İlk Kitap Yardımı Başladı  (Okunma Sayısı 323 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« : 20 Kasım 2009, 21:54 »

Arkadaşlar bu yıl biraz geç kaldık ama nihayet bugün iki arkadaşa yardım kolilerimizi gönderebildik. Daha önce "faydalı web adresleri" bölümünde tanıttığım "Zirve Kitap" ın yardımları ile özellikle SBS hazırlık kitaplarımız Konya'ya ve Diyarbakır ' yola çıktı. Umarım kolileri alacak arkadaşları hüsrana uğratmayacak bir içeriğe sahiptir koliler. (Özer Hoca ve ben koli içeriğini görmedik , içerikten Zirve Kitap sorumlu olacak.) Sanırım birkaç okula daha yardım yapabileceğiz.
Bunun yanı sıra İsa arkadaşımızın ileti ile bana ilettiği bir konu var sizinle paylaşmak istediğim.İsa arkadaşımız diyor ki:" Elimizde bulunan ve öğrencilerimizin okuduğu, kargolanmaya değer kitapları takas edelim , bu şekilde birçok kitap paylaşımına imza atabiliriz. Öğretmen arkadaşlar ellerindeki kitapları düzenler ve listeleyebilirlerse , ellerinde farklı kitaplar bulunanlar bunları kolaylıkla takas edebilir." Ne dersiniz güzel fikir değil mi?
Önerilerinizi bekliyoruz. Bu güzel teklif için İsa arkadaşıma teşekkür ediyorum.

Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
İyi Paylaşım Bir Teşekkürü Hak Eder...
Sayfa: [1]   Yukarı git
 | Yazdır | 
Gitmek istediğiniz yer: