yanıkömer
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : 22 Ocak 2010, 16:33 » |
|
Artıkkimi affedeceğini biliyorsun Bilmeni istemiyrodum ama Şans işte belki kaderde denilebilir Affet beni senden son kez birşey isteyeceğim Affet beni ve geride bıraktığın şeyleri Atakan YANIKÖMER.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apolat
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : 22 Ocak 2010, 17:47 » |
|
Ey dipdiri meyyit, 'İki el bir baş içindir.' Davransana... Eller de senin, baş da senindir! His yok, hareket yok, acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin.(M.Akif ERSOY)[/font][/font][/font]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmethoca
Paylaşımcı Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : 22 Ocak 2010, 20:10 » |
|
Unutmuş beni Yalana bak, Sevmiyormuş artık Söyleyene bak, Aldatma kendini Gitte aynaya bak... Mehmet TEKİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kezay
Paylaşımcı Üye
|
 |
« Yanıtla #18 : 23 Ocak 2010, 15:46 » |
|
niçin kondun a bülbül kapımdaki asmaya ben yarimden ayrılmam götürseler asmaya  ilk aklıma gelen dörtlük
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖZER
|
 |
« Yanıtla #19 : 23 Ocak 2010, 19:10 » |
|
Yaş otuz beş! Yolun yarısı eder. Dante gibi ortasındayız ömrün. Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, Gözünün yaşına bakmadan gider.
Cahit Sıtkı Tarancı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apolat
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #20 : 23 Ocak 2010, 21:01 » |
|
GİT Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit, Günahıma girmeden, katilim olmadan git!
Git de şen şakrak geçen günlerime gün ekle, Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle.
Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar, Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar
Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar.
Hadi git, benden sana dilediğince izin, Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin.
Kahrımın nedenini söylesem irkilirler; Çünkü herkes beni Kays, seni Leyla bilirler.(Cemal SÜREYYA)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmethoca
Paylaşımcı Üye
|
 |
« Yanıtla #21 : 24 Ocak 2010, 15:24 » |
|
Bulamadım söyleyecek söz Elveda deyince, Doluverdi hemen bir çift göz Bırakıp gidince... Mehmet TEKİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavibjk
Paylaşımcı Üye
Kûn! Bir kaf, bir nun... Sonra sükûn...
|
 |
« Yanıtla #22 : 28 Ocak 2010, 11:58 » |
|
Tohum saç; bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen; Çatlarsan doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi Noel ağacı, Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı; Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey bin bir tanede solmayan tek renk! Bayraklaşmıyorsan bayrak utansın!
(Necip Fazıl KISAKÜREK)
|
|
|
|
|
|
ATLARINI DENİZDEN, GEMİLERİNİ KARADAN YÜRÜTENLER YALNIZ TÜRKLERDİR!!!
|
|
|
ümmü elif
ayşe
Uzman Üye

|
 |
« Yanıtla #23 : 04 Şubat 2010, 11:23 » |
|
incecikten bir kar yağar tozar elif elif diye deli gönül abdal olmuş gezer elif elif diye elifin uğuru nakışlı yavru balaban bakışlı yavru çiçeği kokuşlu kokar elif elif diye
|
|
|
|
|
|
"Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız ."
|
|
|
ümmü elif
ayşe
Uzman Üye

|
 |
« Yanıtla #24 : 04 Şubat 2010, 11:28 » |
|
Benim bunda kararım yok, ben bunda gitmeğe geldim, Bezirganem metaım çok, alana satmağa geldim.
Ben gelmedim dava için, benim işim sevi için, Dost'un evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim.
|
|
|
|
|
|
"Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız ."
|
|
|
kerem1
Çalışkan Üye

|
 |
« Yanıtla #25 : 04 Şubat 2010, 11:36 » |
|
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer.
Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile, en güzel yerde başlatılsaydı eğer.
CAN YÜCEL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖZER
|
 |
« Yanıtla #26 : 04 Şubat 2010, 12:30 » |
|
Memleket isterim Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun; Kış günü herkesin evi barkı olsun.
Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun; Olursa bir şikâyet ölümden olsun.
C.SITKI TARANCI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atay
Paylaşımcı Üye
|
 |
« Yanıtla #27 : 04 Şubat 2010, 13:08 » |
|
Kırılsa da dallarımız, Baltalansa da gövdemiz, Yine yeşeriyoruz. Biz ne biçim ağacız? Sevinç ÇOKUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neska
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #28 : 04 Şubat 2010, 22:56 » |
|
Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır.
Aşık Veysel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olgun5
Çalışkan Üye

|
 |
« Yanıtla #29 : 05 Şubat 2010, 03:07 » |
|
Dünyayı güzellik kurtaracak! Bir insanı sevmekle başlayacak her şey!
Hava, martılar, ışıklı şehir! Sarhoş ediyor beni yosun kokusu. Hilesiz kucaklamak istiyorum: Dünyayı, şehri ve seni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|