çiğdem mine
Paylaşımcı Üye
|
 |
« Yanıtla #105 : 22 Haziran 2010, 22:16 » |
|
Sabahattin Ali 'nin "Kürk Mantolu Madonna" sını okudum.Çok ilginç kişisel çözümlemeleri var...Daha önce "Kuyucaklı Yusuf" adlı romanını da okumuştum..Kuyucaklı Yusuf sinemaya da uyarlanmıştı...Sabahattin Ali yaşasaydı eminim ki bizi derinden sarsacak nice eserler verecekti...onu saygıyla anıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ümmü elif
ayşe
Uzman Üye

|
 |
« Yanıtla #106 : 25 Haziran 2010, 07:33 » |
|
"AKILLI BEBEKLER AKADEMİSİ"
dr.m.semmih summak dr.a.elçin gören summak
Arka kapaktan: Doğumdan 6 yaşına kadarki dönem insan yaşamında bir daha yakalamayacak bir gelişim fırsatı sunar.
Her insan doğuştan getirdiği fiziksel duygusal özellikleri ve potansiyel yetenekleri ile eşsiz bir sanat eseridir. Çünkü ona kendi olma-kendini bulma imkanı verilmemiştir.
Anne babalar ve alanın uzmanı eğitimciler çoğu kez bu gerçeği bilmelerine rağmen uygulamada izleyecekleri iyi bir rehberin yokluğunu hissederler.
Akıllı Bebekler Akademisi doğum öncesi ile 3 yaş arasındaki dönem öncelikli olmak kaydıyla okul öncesine yönelik bir beyin ve çoklu zeka geliştirme programı sunuyor...
|
|
|
|
|
|
"Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız ."
|
|
|
|
cimbomlu
|
 |
« Yanıtla #107 : 25 Haziran 2010, 23:54 » |
|
Philippa Gregory serisini tamamlıyorum. "öteki kraliçe" kitabını okudum. sürükleyici olduğu için elime alınca bırakamadım. elizabet ve mary güç mücadelesi içinde önelerinde engel tanımadan yürüyorlar.
|
|
|
|
|
|
ışıklar düşlerin süsüdür. umut ise en büyük ışık
|
|
|
ümmü elif
ayşe
Uzman Üye

|
 |
« Yanıtla #108 : 23 Temmuz 2010, 14:09 » |
|
"HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR" MÜMİN SEKMAN KİŞİSEL KURTULUŞ SAVAŞINIZI BAŞLATIN.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ümmü elif
ayşe
Uzman Üye

|
 |
« Yanıtla #109 : 23 Temmuz 2010, 14:13 » |
|
"ÇİZGİLERLE ÇOCUK EĞİTİMİ" uzman psikolojik danışman FATİH KALKINÇ
Çocuk eğitimine dair bilinmesi gereken pek çok hususu çizgilerle anlatan bir kitap.görerek öğrenilen bilgilerin okunarak öğrenilen bilgilerden daha kalıcı olduğu bilinen bie gerçek olunca okunması gereken bir kitap...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatimhayal34
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #110 : 30 Temmuz 2010, 11:52 » |
|
Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems Sinan Yağmur  Mükemmel bir kitap. Kitabı okudukça Şems'e hayran oluyorsunuz. Mevlana ve Şemsi demek nasılda yanlış anlatıp bizi kandırmışlar okuyun görün.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hatice066
Paylaşımcı Üye
|
 |
« Yanıtla #111 : 30 Temmuz 2010, 19:52 » |
|
Benim son okuduğum kitap "İstanbul Hatırası".İstanbulun bilmediğiniz birçok yönünü,tarihiyle ilgili hiç duymadıklarınızı bu kitapta bulabilirsiniz.Bilgi yüklü bir o kadar da sürükleyici bir roman.Okumanızı tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karabozoklu
|
 |
« Yanıtla #112 : 25 Ağustos 2010, 18:12 » |
|
BOZKIRIN SIRRI türk peygamber... kurgu olarak basit ama dil olarak güzel bir kitap.türk gelenek görenekleri,yaşayış tarzları,kullanılan deyim ve atasözlerinin kaynağına inilmiş ve hoş bir anlatımlla okuyucunun beğenisine sunulmuş.okumayan ve merak eden arkadaşlara tavsiye edebileceğim bir kitap.
|
|
|
|
|
|
--------------------KARABOZOKLU------------------------------KARABOZOKLU----------------------KARABOZOKLU------------------------
|
|
|
türkçem35
Paylaşımcı Üye
|
 |
« Yanıtla #113 : 29 Ağustos 2010, 03:55 » |
|
İstanbul Hatırası...Sanat tarihi ile cinayetler arasında bağ kurmaya çalışan polisin hikayesi...Farklı bir romandı.Konusu ilgi alanınıza giriyorsa eminim benden daha çok seversiniz bu kitabı:)Tavsiye edebileceğim kitap:Katre_i Matem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pınar AYTAÇ
Pınar AYTAÇ
Yönetici

|
 |
« Yanıtla #114 : 29 Ağustos 2010, 21:57 » |
|
"Son Yeniçeri" bir zamanlar Osmanlı Devleti'nin en etkin silahlı gücü olan yeniçerilerin resmi tarihten arındırılmış hikayesinin anlatıldıgı roman.Yeniçeriler,18.yy İstanbul'u ve Bektaşilik hakkında bilgi edinmek isteyen tarihi roman meraklılarına önerimdir. Son Yeniçeri- Reha Çamuroğlu
|
|
|
|
|
|
Okunacak en büyük kitap insandır.
|
|
|
buse_80
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #115 : 29 Ağustos 2010, 22:22 » |
|
Elif Şafak'ın Baba ve Piç romanını okudum.Sürükleyici bir kitap,fakat açıkça Ermeni soykırımını desteklemiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misstory
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #116 : 31 Ağustos 2010, 13:49 » |
|
Elime alıp okuyamadığım kitap Hüseyin Rahmi G'ın Mürebbiye-Şeytan İşi (orijinalmiş,insan bir içine bakar da alır).Okuyor olduğum kitap Balzac-Eugenie Grandet ve en son bitirdiğim, tavsiye edeceğim Kerime Nadir-Hıçkırık(hiç Kerime nadir okumamak olmazdı).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozlem45
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #117 : 23 Eylül 2010, 22:42 » |
|
Ahmet Ümit'in "Bab-ı Esrar" adlı kitabı Mevlana- Şems ikilisini konu alan güzel bir kitap...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bubi66
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #118 : 05 Ekim 2010, 15:05 » |
|
Açlık Oyunları-Ateşi Yakalamak-Alaycı Kuş/Suzan Collins şiddetle tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MURATDOĞAN
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #119 : 21 Ekim 2010, 14:38 » |
|
EN SON OKUDUĞUM KİTAP KÜÇÜK PRENS ÇOK GÜZEL TAM BİLİM KURGU KİTABI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HERKEZE TAVSİYE EDİYORUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|