ilkogretimturkce
Ana Sayfa Yardım Kayıt
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 06:07

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: Giyecek - Kitap yardımı(Paylaşımı)  (Okunma Sayısı 7839 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ICEEE
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Eğitimli kişi, yaşadığı hayatı en iyi anlayandır.

« Yanıtla #30 : 10 Ocak 2009, 23:06 »

Oğuz hocam öncelikle sitede böyle bir bölüm açtığınız içiin teşekkürler.Kar/Merkez Çığırgan İlköğretim Okulunda görev yapıyorum.Öğrencilerimizin -özellikle SBS sınavlarına girecek II.kademe öğrencilerinin- derslerle ilgili yaprak test gibi kaynak kitap ve testlere ihtiyacı var.Velilerin alım gücünün olmamasından dolayı bunları öğretmenler olarak kendi bünyemizde karşılamaya çalışıyoruz ama yeterli olmuyor.Bu nedenle bu konuyla ilgilenen arkadaşlarımız olursa ben ve öğrencilerimiz minnettar kalacaktır.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum, sevgilerle.(gkapar@mynet.com)

"Dünya 3 günlüktür.Dün, bugün ve yarın.Dün geçti, yarının geleceği belli değil ; öyleyse bügünün kıymetini bil... "
ozaa
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 03 Mart 2009, 20:13 »

merhaba oğuz hoMerhabalar..
.Ben Samsun-Çarşamba İlçesi'ne bağlı bir köy ilköğretim okulunda Türkçe Öğretmeni olarak çalışmaktayım.Okulumuzdaki diğer öğretmen arkadaşlarımızla birlikte öğrencilerimizin faydalanabileceği bir okul kütüphanesi kurma çabasındayız.Ama elimizdeki imkanların kısıtlılığı bu emelimize ulaşmamızı engelliyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.Bu konuda mailime cevap yazarsanız çok mutlu olurum.Göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Saygılarımla...
                                                                        Özkan ÖZYURT
                                                                    EPÇELİ İLKÖĞRETİM OKULU
                                                                        ozaturkce@windowslive.com
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« Yanıtla #32 : 03 Mart 2009, 21:07 »

Merhaba Ozan Hocam, Okulunuz için çabalarınızı çok iyi anlıyorum, daha önce ben de bir köy okulunda aynı sıkıntıları yaşamıştım, Bu yıl için size söz veremeyeceğim çünkü gerçekten bu yıl oldukça yarım yaptık ki şu andaki okulumun durumu da çok çok iyi sayılmaz, Umarım sitemizdeki diğer duyarlı arkadaşlar çağrınıza yanıt vereceklerdir.
Bunun yanı sıra size küçük bir öneri : TÜBİTAK'ın adresine müdürünüzün adına bir yardım talebi yazısı gönderin ve durumu anlatın ben daha önce bunu çalıştığım iki farklı okulda yaptım ve üçer koli kitap ve "Bilim Çocuk, Bilim Teknik"dergileri gönderdiler.Bunun yanında Can Yayınlarının da okullara yardım ettiğini biliyorum...

Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
İyi Paylaşım Bir Teşekkürü Hak Eder...
ozaa
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #33 : 03 Mart 2009, 21:46 »

hocam ilginiz için öncelikle çok teşekkür ederim.ben yeni atama öğretmenim o nedenle bu tür işlemlerin nasıl yürüdüğü konusunda çok fazla fikir sahibi değilim bu nedenle sorlarımla başınızı biraz daha fazla ağrıtabilirm özür dilerim. tübitak'a hangi birime hitaben yazmamız gerekiyor.
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« Yanıtla #34 : 03 Mart 2009, 21:50 »

Rica ederim lütfen danışmaktan çekinmeyin elimizden geldiğince yardımcı oluruz:)
TÜBİTAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE bir dilekçe yazıyorsunuz o kadar...Birim belirtmenize gerek yok...

ozaa
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #35 : 03 Mart 2009, 21:59 »

çok tesekkur ederim hocam.
onur1355
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

...

« Yanıtla #36 : 03 Mart 2009, 23:06 »

mrb saygı değer meslektaşlarım. gerçekten de saygıya değer bir çalışma sergilemişsiniz. ben yozgat/sarıkaya/selimli i.ö.o. türkçe öğretmeniyim. okulumuzda sadece 3 tane derslik bulunmaktadır. gerçekten yapılabilecek her türlü yardıma ihtiyacımız var. özellikle de okuma kitaplarına inanılmayacak derecede ihtiyacımız var. kendi imkanlarımla 100 tane kitap aldım fakat yine de yetersiz geliyor. örneğin bir öğrencim bir buçuk ayda 72 adet kitap okudu. yetişmiyor yani. umarım ilgilenirsiniz ve yardımcı olursunuz. netice de buradaki öğrencilerin de kitap okumaya hakkı var ama imkanları yok...
saygılarımı sunarak şimdiden herkese teşekkür ederim..
Çiğdem4
Çiğdem4
Bölüm Sorumlusu
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #37 : 04 Mart 2009, 20:20 »

Onur hocam elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız,değil mi arkadaşlar!! Bir kitap bile 1 yavrumuzun yüzünün gülmesine yeter,az çok demeyelim elimizden geleni esirgemiyelim...

Çiğdem4
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« Yanıtla #38 : 04 Mart 2009, 22:56 »

Ben kitap toplama kampanyası başlattım hadi arkadaşlar herkes biraz emek verirse güzel sonuçlar çıkarırız ortaya..Hocamın okuluna "ilköğretimtürkçe kütüphanesi" oluşturabiliriz...Ne dersiniz...

onur1355
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

...

« Yanıtla #39 : 05 Mart 2009, 18:43 »

ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim eğer bir kütüphane oluşturabilirsem emin olun ki adını ilköğretimtürkçe kütüphanesi koyacağım. ilgilenen ve yardımcı olan tüm öğretmenlerimize şimdiden çok çok teşekkür ederim. arkadaşlar biz fazla yardım edemeyiz 3le 5le olmaz demeyin. 1 kitap belki de bir öğrencime örnek olacak bir yaşam biçimi belirleyecek...
seno411
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #40 : 20 Mart 2009, 02:25 »

Merhaba.Öğrencilerim kendi aralarında kırtasiye malzemesi toplamışlar.Fazla değil; ama ihtiyacı olan varsa cevap bekliyorum.Görev yerim Antalya-Kemer.Buraya yakın bir okul olursa daha kolay olur benim için.
ozaa
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #41 : 26 Mart 2009, 17:27 »

merhaba hocam,
ilk olarak sizi ve duyarlı öğrencilerinizi yürekten kutluyorum.eğer bu yardım için herhangi bir arkadaşla görüşmemişseniz irtibata gecebilirsek çok sevinirim.
aksucan
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #42 : 20 Ekim 2009, 20:44 »

MERHABA ARKADAŞLAR YARDIM ÇALIŞMALARINIZA BAKTIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARINIZ VAR.
BEN DE MUŞ VARTO İLKÖĞRETİM OKULUNDA TÜRKÇE ÖĞRETMENİYİM. OKULUMDA KİTAP SIKINTISI ÇOK FAZLA
ÖĞRENCİLERDEN VE BENİM BİRARAYA GETİRDİĞİM BİR KAÇ LİRAYLA BU SORUNU AŞMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA YETERLİ OLMUYOR. ÖĞRENCİLERİMİN ÇOĞU OKUMAYA CAN ATIYOR. GEÇEN SENE YOĞUN ÇALIŞMALARIMIZ SAYESİNDE BİR ÇOK ÖĞRENCİMİZ FEN VE ANADOLU LİSELERİNİ KAZANDI. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
İLETİŞİM: veyselnavruz@mynet.com
mehak
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #43 : 21 Ekim 2009, 10:39 »

arkadaşlar ben e alanyanın bir köyünde görev yapmaktayım çalıştığım okul bağış yardmıyla yapılmış ve okulun kütüphanesi de o şekilde bağış yardımıyla yapılmış

arkadaşlar kütüphanemize kitap bağışlanmış önceden ama kitaplar açıköğretim lise kitaplarından tutunda benim lise yıllarımın edebiyat kitapları gibi kkitapları bağışlaışlkar yine bolbol ansikloped bağışlamışlar işe yarar kitap çok çok az kütüphaneyi açamıyoruz bile

lütfen bize de yardımcı olun

e-posta adresim :
meak_Nil@hotmail.com
elifce
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #44 : 31 Ekim 2009, 18:37 »

merhaba arkadaşlar..Eğer yadım yapabilecek arkadaşlar varsa beb de okulum adına yardım isteyebilirim..Ben de Hakkari' nin bir köyünde öğretmenim.Bizim de okulumuzda kitap sayısı çok az yeterli değil..Fakat çocukların okuma seviyesi düşük olduğu için roman türü değil de daha ince öykütüründe kitaplar isteyebiliriz..şimdiden herkes teşekkürler
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
 | Yazdır | 
Gitmek istediğiniz yer: