ilkogretimturkce
Ana Sayfa Yardım Kayıt
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 06:08

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: Giyecek - Kitap yardımı(Paylaşımı)  (Okunma Sayısı 7840 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elifce
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #45 : 04 Kasım 2009, 20:35 »

konuyla ilgilenen arkadaş yok sanırım
aksucan
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #46 : 04 Kasım 2009, 21:16 »

MERHABA ARKADAŞLAR YARDIM ÇALIŞMALARINIZA BAKTIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARINIZ VAR.
BEN DE MUŞ VARTO İLKÖĞRETİM OKULUNDA TÜRKÇE ÖĞRETMENİYİM. OKULUMDA KİTAP SIKINTISI ÇOK FAZLA
ÖĞRENCİLERDEN VE BENİM BİRARAYA GETİRDİĞİM BİR KAÇ LİRAYLA BU SORUNU AŞMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA YETERLİ OLMUYOR. ÖĞRENCİLERİMİN ÇOĞU OKUMAYA CAN ATIYOR. GEÇEN SENE YOĞUN ÇALIŞMALARIMIZ SAYESİNDE BİR ÇOK ÖĞRENCİMİZ FEN VE ANADOLU LİSELERİNİ KAZANDI. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
İLETİŞİM: veyselnavruz@mynet.com
0505 829 7737
aksucan
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #47 : 04 Kasım 2009, 21:19 »

MERHABA ARKADAŞLAR YARDIM ÇALIŞMALARINIZA BAKTIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARINIZ VAR.
BEN DE MUŞ VARTO İLKÖĞRETİM OKULUNDA TÜRKÇE ÖĞRETMENİYİM. OKULUMDA KİTAP SIKINTISI ÇOK FAZLA
ÖĞRENCİLERDEN VE BENİM BİRARAYA GETİRDİĞİM BİR KAÇ LİRAYLA BU SORUNU AŞMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA YETERLİ OLMUYOR. ÖĞRENCİLERİMİN ÇOĞU OKUMAYA CAN ATIYOR. GEÇEN SENE YOĞUN ÇALIŞMALARIMIZ SAYESİNDE BİR ÇOK ÖĞRENCİMİZ FEN VE ANADOLU LİSELERİNİ KAZANDI. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
İLETİŞİM: veyselnavruz@mynet.com
505 829 7737
aksucan
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #48 : 05 Ocak 2010, 19:35 »

seçil hocam yok mu bir gelişme kitaaplar konusunda
Seçil
Seçil
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #49 : 05 Ocak 2010, 20:01 »

Utandım Vallahi utandım.Yoğunluktan size dönemedim inanın.Daha önce seminerini bizim okulda yapmış olan Van'daki bir öğretmen arkadaş okul idaresinden söz aldığı için onlara öncelikli kampanya başlattık ve yardımlar yollandı.Sizden öğrencilere ve diğer öğretmen arkadaşlara söz ettim.Gayet olumlu karşıladılar sağ olsunlar.Üst üste yardım diyerek öğrencileri bezdirmemek için sizin okul için olan kitap toplama işini de 2.dönem yapmayı planladık.Haklısınız ben sizi bilgilendirmedim ancak inanın unutmadım..Görev yaptığınız yer benim için özel.O coğrafyada doğduğu için diğerlerinden şanssız bırakılan öğrenciler için elimden geleni hala yapacağım. Sizi bilgilendirmekte geç kaldığım için kusura bakmayın n'olur...

“Ben yine sevinçten ve coşkudan yana
Bildikleri gibiyim dostların
İki çiçek büyütüyorum
...
Bir gürültülü kokusuyla fesleğen
Bir de haykıran moruyla menekşe
Suladıkça diyorlar ki bana sessizce
Aşkı tutsak edersen cüzdanlara çeklere
Suların ışıklı türküsünü
Bir daha taşıyamazsın çiçeklere”
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
 | Yazdır |