Ana Sayfa Yardım Kayıt
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
11 Eylül 2010, 01:23

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Gülelim mi , ağlayalım mı ?
Cevap SayısıCevap Sayısı: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 63 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: Gülelim mi , ağlayalım mı ?  (Okunma Sayısı 63 defa)
Uzman Üye
Üye No: 575
Eğitimli kişi, yaşadığı hayatı en iyi anlayandır.
127 Mesajına Toplam
361 Kere Teşekkür Edildi

« : 09 Mart 2010, 23:28 »

Ardahan'da Okullardaki öğretmen açıklarını gideremeyen MEB çareyi üniversite mezunu Polisleri öğretmen yapmakta buldu!
. Ardahan"da görev yapan 400 öğretmenden 60"ının, eş durumu ve benzeri nedenlerle tayini çıkınca, ilde yaşanan öğretmen açığı üniversite mezunu polislerle giderilmeye çalışılıyor. Tayini çıkan öğretmenler yerine atama yapılmayınca, Valilik öğretmen açığını kapatmak için ilginç bir çözüm buldu. Konuyla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin çözüm içim çare bulmalarını isteyen Vali Mustafa Tekmen"in imdadına İl Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz yetişti. Emniyet Müdürü Yılmaz"ın, üniversite mezunu polislerin derse girebileceği önerisine sıcak bakan Vali Tekmen, talimat vererek konunun halledilmesini istedi. Bunun üzerine emniyette görev yapan çeşitli branşlarda üniversite mezunu 60"a yakın polis, ek ücret karşılığında çeşitli okullarda derse girmeye başladı. Böylece, ilde yaşanan öğretmen açığı bu şekilde kapatılmış oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, yaşanan öğretmen açığı nedeniyle ilde çeşitli okullarda görevlendirmek üzere 60 polisin görevlendirildiği belirterek, öğretmen açığını bu şekilde kapatmaya çalıştıklarını ifade etti. Vali Tekmen, Ardahan"da "Eğitimi İyileştirme" projesiyle adeta eğitim seferberliği başlattıklarını, üniversite sınavında bunun meyvelerini alacaklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, performans yönetim sisteminin eğitime büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen, "Performans Yönetim Sistemi Çalışma Toplantısı" Dedeman Otel'de düzenlenen basın toplantısı ile başladı. İki gün sürecek olan toplantının açılış konuşmasını Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu yaptı. Performans yönetim sistemi hakkında bilgi veren Çubukçu, bu sistem sayesinde eğitim çalışanlarının kendine olan özgüvenlerinin artacağını ifade etti. Çalışanların motivasyonunun önemine vurgu yapan Bakan Çubukçu, "Bireylerin ve kurumların başarılı olabilmeleri üstün performans göstermelerine bağlıdır. Performans, bir işi iyi yapan bireyi, bir birimin ya da örgütün o iş ile ilgili amaçlanan hedefe yönelik olarak nereye varabildiği başka bir deyişle neyi sağlayabildiğinin anlatımıdır. Örgütlerde herkes tarafından kabul edilen bir performans yönetim sistemi kurulması ve işletilmesi çok önemlidir. Performans yönetimi bireylerin kendi potansiyellerinin farkına varmasını sağlayacak şekilde motive ederek, örgütlerden, takımlardan ve bireylerden daha etkin sonuçlar almak için üzerinde anlaşmaya varılmış amaçlar, performans standartları, hedefler ölçümlendirme ve onurlandırma aşamalarından oluşan sistematik bir yönetim aracıdır. Bir örgüt için performans sisteminin işletilmesi, o örgütte çalışanlara özgüveni artıracaktır." şeklinde konuştu.

Performans sisteminin eğitime büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekleyen Çubukçu, çalışmalara destek verenlere de teşekkür etti.

"Dünya 3 günlüktür.Dün, bugün ve yarın.Dün geçti, yarının geleceği belli değil ; öyleyse bügünün kıymetini bil... "
Etiket:

Google Words: Gülelim mi , ağlayalım mı ? Dosyası, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Belgesi, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Programı, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Oyunları, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Download, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Resimleri, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Hikayeleri, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Haberleri, Gülelim mi , ağlayalım mı ? İndir, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Yükle, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Videosu, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Arşivi, Gülelim mi , ağlayalım mı ? Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
 | Yazdır | 
Gitmek istediğiniz yer: