ilkogretimturkce
Ana Sayfa Yardım Kayıt
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 06:04

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: Kitap Yardımı İsteyenler Var mı?  (Okunma Sayısı 2025 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bestof
Bestami Hoca
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kutsal Topraklı

« : 02 Ocak 2010, 10:22 »

Arkadaşlar ben geçen sene İstanbul Şişli Rotary kulübünün Her okula bir kütüphane kampanyasında okuluma kitap temin ettim. Kitabın yanısıra portatif raflarda Gönderiyolar. Aras kargo ile anlaşmalı olarak ücretsiz gönderiyorlar. 200 den fazla kitap gönderdiler. Ama kampanya devam edip etmediğini bilmiyorum.
Arkadaşlar amacım size sadece yardımcı olmak. bir yerlerin reklamını yapmak değil. Ben arkadaşım aracılığı ile haberdar oldum.

http://www.sislirotary.org/webkutuphane/kutuphane_anasayfa.htm

SU GİBİ DURU BİR TÜRKÇE İSTİYORUM, TIKANAN DÜŞÜNCE YOLLARINI AÇMAK İÇİN.
figenim
Figen
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kayıp Gül...

« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2010, 15:33 »

Ben Siirt'in Baykan ilçesi Ziyaret Beldesinde görev yapmaktayım ve ayrıca taşımalı eğitim vermekteyiz, gerçekten öğrencilerimizin kitaplara çok ihtiyacı var ve kütüphanemizde yeteri kadar kitabımız yok...Öğrencilerimin ufkunun gelişebilmesi için kitaplara değişik kaynaklara ihtiyac  duyuyoruz, bu güzel düşünceniz için şimdiden teşekkürler...

"Kendini özel hissetmek için ihtiyacın olan tek şey, kendinsin."
srcnts
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2010, 16:11 »

Bu arada bu sitenin girişindeki zam haberi ile bu sitenin ne alakası var anlamadım...Site yöneticisinden bir ricam var,insanlar zaten neye ne kadar zam geldiğini biliyor ama daha önce d esöylemiştim lütfen böyle güzel sitelere siyasi görüşünüzü eklemeyin,insanlara "mahalle baskısı" yapmayın.Biz işimzie bakalım.Lütfen rica ediyorum.Bi de siyah beyaz iç karartıcı bir fon ve zam haberi.Bu benim site içeriğine baktığım zaman hiç hoşuma gitmedi.bilginize.
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2010, 18:01 »

Zam haberini dahi siyasi olarak algılamanıza gerçekten çok şaşırdım. Sitemizin ana sayfasında çoğunlukla güncel konulara ve paylaşılabilecek eserlere yer veriyoruz. sitemizi önceden beri takip eden arkadaşlar buna şahit olmuşlardır.
Daha önce de bir karikatürü siyasi içerikli bulup şikayetçi olmuştunuz sanırım. o zaman da mizah anlayışınıza oldukça şaşırmıştık.
Bu arada lütfen ilgili bölüme iletinizi gönderir misiniz? Zira kitap yardımı ile bu konunun ilgisini kurmakta güçlük çekiyorum.
Yazdığınız mesaj ve benim cevabım yarın silinecektir. Bu eleştirinizin kalıcı olmasını isterseniz , lütfen dediğim gibi ilgili bölüme ileti atınız.
İlginize teşekkür ederim.

Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
İyi Paylaşım Bir Teşekkürü Hak Eder...
ARZU ÖĞRETMEN
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2010, 18:33 »

Sayın srcnts,  zam haberi ülke gerçeğidir ; siyasi görüşümüz ne olursa olsun hepimizi etkileyecektir.Bırakın da bu ülkede yolunda gitmeyen bazı şeyler eleştirilsin. Bu kadar tahammülsüz olmayalım arkadaşlar. 
bestof
Bestami Hoca
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kutsal Topraklı

« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2010, 19:22 »

Ben Siirt'in Baykan ilçesi Ziyaret Beldesinde görev yapmaktayım ve ayrıca taşımalı eğitim vermekteyiz, gerçekten öğrencilerimizin kitaplara çok ihtiyacı var ve kütüphanemizde yeteri kadar kitabımız yok...Öğrencilerimin ufkunun gelişebilmesi için kitaplara değişik kaynaklara ihtiyac  duyuyoruz, bu güzel düşünceniz için şimdiden teşekkürler...

Hocam adresi verdim. Artık gerisi size ve Şişli Rotary kulübüne kalmış. Elimden bir şey gelmişse ne mutlu bana.

SU GİBİ DURU BİR TÜRKÇE İSTİYORUM, TIKANAN DÜŞÜNCE YOLLARINI AÇMAK İÇİN.
i.halil2121
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2010, 13:28 »

ben şanlıurfa  siverek ilçesinde görev yapmaktayım  kütüphanemizde yeterince kitap yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. 
gazili07
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2010, 13:52 »

Arkadaşlar ben Balıkesir'in İvrindi ilçesinde taşımalı bir köyde görev yapıyorum. okulumuzun kütüphanesi var ama kitap ve kitaplık açısından sıkıntı çekiyoruz. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
dede nil
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2010, 12:13 »

Oğuz Hocam bize kitap(kütüphanemiz var;ancak içinde tek kitap bile yok) okulun öğrenci sayısı 1600, hiçbir sınıfta teknolojik olarak kullanılabileceğimiz hiç bir şey yok,sınıflarda 15 sıra ve masa bir de öğretmen sandaliyesi var, öğretmen masamız bile yok hele ki tv,dvd,projektör hiç yok. Eğer elinizde varsa işe yarar tv dvd... bize gönderirseniz çok mutlu oluruz. ulaşım nakliye problemini biz çözeceğiz. yeter ki haber verin mail adresimi vermiştim oradan ulaşabilirsiniz. Kıyafet yardımlarınızı bizden daha çok ihtiyacı olanlara gönderebilirsiniz.Biz o problemi kendi imkanlarımızla çözmeye çalışıyoruz. Şİmdiden çok teşekkür ederimm haberlerinizi bekliyorum..
nesmus
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2010, 18:39 »

merhaba arkadaşlar ben Kars ın ölçülü köyünde görev yapıyorum.Kitap açısından öğrencilerim çok zor durumda bizim aldığımız maaş belli, yardımcı olursanız sevinirim.Hepsine yetişemiyoruz.Şimdiden teşekkürler...
onur1355
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

...

« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2010, 19:39 »

Hep istenmiş ve hep ihtiyaçlardan, zorlu şartlardan bahsetmiş de sanırım hocamızın verdiği iletişim adresini kimse tıklamamış. Sayın hocam verdiğiniz iletişim adresi çalışmamaktadır bilgilerinize...
Arva
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 13 Aralık 2010, 15:53 »

Evet tam da ihtiyacım olan adresti ama link bozuk Üzgün

Karıştı yarınım, bitti dün, tedirgin bugün..
permet
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 29 Mart 2011, 20:14 »

Değerli arkadaşlar ben Konya'nın Karapınar ilçesinde Türkçe öğretmeni olarak görev yapıyorum. Bu okula bu sene atandım .Okul eski bir okul ama kütüphane konusunda geç kalınmış. Ben bu konuda elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum ama pek de faydalı olmadı açıkçası. Elimizde çok az sayıda kitap var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Yayınevleri de bu konuda çok duyarsız davranıyor. Bana da yardımcı olabilir misiniz? iletişim:makcasiz@hotmail. com    tel:05367689370
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« Yanıtla #13 : 29 Mart 2011, 20:26 »

Hocam üç yıldır öğrencilerimle birlikte beş kitap yardımı kampanyası düzenledik ve hepsinde de yardımı alan öğrencileri mutlu edebilecek kadar kitap topladık ki biz de standartların kesinlikle üstünde olmayan bir okuluz. İşin püf noktası öğrencilerin bu işe dahil edilmesi, teşvik edilmesidir." Yardım etmenin önemi, okunan kitapların evde durmasının kimseye bir faydasının olmadığının anlatılması, kitabın okundukça değerleneceğinin belirtilmesi ve hiç yüzünü dahi görmediğimiz insanlar içn bir şey yapmanın dayanılmaz gönül rahatlığı " üzerinde durulduğunda öğrencilerin evlerindeki kitapları, falza olan kalem , silgi, çantalarını nasıl bir heycanla okula taşıdıklarına hayret edeceksiniz.
Olaya bu gözle bakıldığında "her öğrencinin mutlaka hediye edebileceği en az bir kitabı vardır." sloganıyla aslında birçok okul , ihtiyacı olan bir okula yardımda bulunabilir.
     Üye arkadaşlarımızın konuya bu şekilde yaklaşmalarını temenni ediyorum, bu sayede sitemizde yardım toplayan ve gönderen tek kişi olarak kalmayacağıma eminim Gülümseme

"Permet" öğretmenim umarım çağrınıza yanıt alabilirsiniz:) memleketime böyle bir yardımın yapılması beni ayrıca sevindirir.

Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
İyi Paylaşım Bir Teşekkürü Hak Eder...
permet
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 01 Nisan 2011, 21:52 »

Teşekkür ederim hemşehrim.Şu an için çalışmalarımız devam ediyor. Umarım sizler ve bizler çalışmalarımızın karşılığını kat kat görürüz.Bu konuda pes etmeyeceğiz. Ayrıca önerilerinizi dikkate alacağım.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
 | Yazdır | 
Gitmek istediğiniz yer: