Hocam üç yıldır öğrencilerimle birlikte beş kitap yardımı kampanyası düzenledik ve hepsinde de yardımı alan öğrencileri mutlu edebilecek kadar kitap topladık ki biz de standartların kesinlikle üstünde olmayan bir okuluz. İşin püf noktası öğrencilerin bu işe dahil edilmesi, teşvik edilmesidir." Yardım etmenin önemi, okunan kitapların evde durmasının kimseye bir faydasının olmadığının anlatılması, kitabın okundukça değerleneceğinin belirtilmesi ve hiç yüzünü dahi görmediğimiz insanlar içn bir şey yapmanın dayanılmaz gönül rahatlığı " üzerinde durulduğunda öğrencilerin evlerindeki kitapları, falza olan kalem , silgi, çantalarını nasıl bir heycanla okula taşıdıklarına hayret edeceksiniz.
Olaya bu gözle bakıldığında "her öğrencinin mutlaka hediye edebileceği en az bir kitabı vardır." sloganıyla aslında birçok okul , ihtiyacı olan bir okula yardımda bulunabilir.
Üye arkadaşlarımızın konuya bu şekilde yaklaşmalarını temenni ediyorum, bu sayede sitemizde yardım toplayan ve gönderen tek kişi olarak kalmayacağıma eminim
"Permet" öğretmenim umarım çağrınıza yanıt alabilirsiniz:) memleketime böyle bir yardımın yapılması beni ayrıca sevindirir.