|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #15 : 02 Mayıs 2010, 21:45 » |
|
Vay Seçilim vay ! Şu maniden sonra sen de mi Brütüs demek geldi içimden.  Şimdi damat annesi demez mi ''Hem aslan gibi oğul verecem , hem de çil çil altın sayacam'' diye...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seçil
|
 |
« Yanıtla #16 : 02 Mayıs 2010, 21:51 » |
|
Vay Seçilim vay ! Şu maniden sonra sen de mi Brütüs demek geldi içimden.  Şimdi damat annesi demez mi ''Hem aslan gibi oğul verecem , hem de çil çil altın sayacam'' diye... Halkın geleneklerine uygun olarak kendimi kız annesi yerine koyduğumda ortaya aceleyle bu çıktı.Suç benim mi?Geleneklerimiz böyle..İlk kez mani yazma şerefine nail oldum projen sayesinde.Seninle atışamayacağız anlaşılan.Oğuz Hocam,Pınar Hocam,Derinnn Hocam neredesiniz? 
|
|
|
|
|
|
“Ben yine sevinçten ve coşkudan yana Bildikleri gibiyim dostların İki çiçek büyütüyorum ... Bir gürültülü kokusuyla fesleğen Bir de haykıran moruyla menekşe Suladıkça diyorlar ki bana sessizce Aşkı tutsak edersen cüzdanlara çeklere Suların ışıklı türküsünü Bir daha taşıyamazsın çiçeklere”
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2010, 22:04 » |
|
Dünür dünür can dünür, İki kaşı yay dünür. Çok altın isteme, orta yola gel dünür.
|
|
|
|
|
|
Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2010, 22:05 » |
|
Peki Gülgüzeli ben de damat annesiyim , gör bakalım el mi yaman bey mi ? Bak sonra saç saça , baş başa olmayalım senle. Malum ben cadı bir kaynanayım . Öhöm öhöm , Al gardını ... Yar diye yanmaz oğlum Kızına kalmaz oğlum Altından da kıymetli Şu benim yiğit oğlum. Dostlar kendimin kaynana halinden ürktüm.  Söyletmen beni ağzımdan hayır şeyler çıkmıyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #19 : 02 Mayıs 2010, 22:05 » |
|
Dünür etme eyleme, Bizi zengin belleme. Olurunu söyle de , Rezil etme aleme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2010, 22:08 » |
|
Geçinirsin malınla, temiz yüz ve alınla. Bu evden kız çıkar da... Kilosuyla altınla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2010, 22:08 » |
|
Dünür dünür can dünür, İki kaşı yay dünür. Çok altın isteme, orta yola gel dünür.
Nihayet gözü parada olmayan bir dünür bulduk. Oğuz hocam safını belirle kız babası mısın oğlan babası mı? Ona göre atışalım. Aynı saftaysak Aşık Seçil'e hücuuuum. Yok sen de karşı saftaysan savulun oğlan anası -ki o ben olurum- geliyoooooooor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seçil
|
 |
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2010, 22:09 » |
|
Dünür yaman çıktı,kaleyi içten fethediyor  Benim kızım nazlıdır İsteyeni az mıdır? Senin yiğit oğluna Şu güzellik az mıdır
|
|
|
|
|
|
“Ben yine sevinçten ve coşkudan yana Bildikleri gibiyim dostların İki çiçek büyütüyorum ... Bir gürültülü kokusuyla fesleğen Bir de haykıran moruyla menekşe Suladıkça diyorlar ki bana sessizce Aşkı tutsak edersen cüzdanlara çeklere Suların ışıklı türküsünü Bir daha taşıyamazsın çiçeklere”
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #23 : 02 Mayıs 2010, 22:18 » |
|
Ben Oğlan babası olayım o halde...
Güzellik göreceli, iyi dünür gerekli. Senin kızı beğenmiş ne bilsin bizim deli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #24 : 02 Mayıs 2010, 22:19 » |
|
Fena ısındım bu kaynana rolüne . Çocuklardan alıp kendim mi oynasam Oğlumuz fidan gibi Aşığı var dağ gibi Kızınız pek de şişman Hiç kısmeti yok gibi Sayın dünür Seçil Hanım'a... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seçil
|
 |
« Yanıtla #25 : 02 Mayıs 2010, 22:21 » |
|
Oğlanın annesiyle uzlaşamayız,en iyisi oğuz hocamla uzlaşayım:
Dünür seni denedim Gönlümü zengin ettin Oğlun gayrı oğlumdur Malı bahane ettim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seçil
|
 |
« Yanıtla #26 : 02 Mayıs 2010, 22:24 » |
|
Tam yola gelmiştim,lütfen caydırmayın beni  Senin oğlan pek kuru Kırılcak beli,kolu İş tutacak hali yok Neylesin kızım onu (hıhhhhhhh)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #27 : 02 Mayıs 2010, 22:25 » |
|
Demek yelkenler fora dünürcüğüm . Maçı ben mi almış oldum bu durumda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #28 : 02 Mayıs 2010, 22:26 » |
|
Tam yola gelmiştim,lütfen caydırmayın beni  Senin oğlan pek kuru Kırılcak beli,kolu İş tutacak hali yok Neylesin kızım onu (hıhhhh Oğlan babasıııı nerelerdesin? Şu dünüre bildir haddini... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #29 : 02 Mayıs 2010, 22:27 » |
|
Adam bildik söyledik, hali endam eyledik. Hiç dalgaya gelemem. Biz bu işten vazgeçtik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|