|
Seçil
|
 |
« Yanıtla #30 : 02 Mayıs 2010, 22:30 » |
|
Dünür olmam seninle Cevap vermem sözüne Kendin iş yapamıyon Yaptıracan kızıma
|
|
|
|
|
|
“Ben yine sevinçten ve coşkudan yana Bildikleri gibiyim dostların İki çiçek büyütüyorum ... Bir gürültülü kokusuyla fesleğen Bir de haykıran moruyla menekşe Suladıkça diyorlar ki bana sessizce Aşkı tutsak edersen cüzdanlara çeklere Suların ışıklı türküsünü Bir daha taşıyamazsın çiçeklere”
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #31 : 02 Mayıs 2010, 22:31 » |
|
Ana - baba bir olmuş, Kızına fiyat koymuş. Ben buraya gelmezdim, Oğlum divane olmuş.
|
|
|
|
|
|
Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #32 : 02 Mayıs 2010, 22:31 » |
|
Ya arkadaşlar gıgır şamata gidiyoruz ama epey mani oldu. Çok mutlu oldum sağolun . Ben bu manilerin hepsini söyletecem ona göre . Projemizde sizin de katkınız olacak. Yürekten teşekkürler. Şimdiiii işi tatlıya bağlayıp kızı oğlana veriyor muyuz ? Hazır ısınmışken biraz atışalım mı? Seçilim dünürüm ne dersin? Oğlan babası ne dersin? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2010, 23:29 Gönderen: Kassandra »
|
|
|
|
|
|
Seçil
|
 |
« Yanıtla #33 : 02 Mayıs 2010, 22:32 » |
|
Hanımın hiç susmuyor Kaynanalık taslıyor işten vazgeçti isen kapı orda duruyor
|
|
|
|
|
|
“Ben yine sevinçten ve coşkudan yana Bildikleri gibiyim dostların İki çiçek büyütüyorum ... Bir gürültülü kokusuyla fesleğen Bir de haykıran moruyla menekşe Suladıkça diyorlar ki bana sessizce Aşkı tutsak edersen cüzdanlara çeklere Suların ışıklı türküsünü Bir daha taşıyamazsın çiçeklere”
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #34 : 02 Mayıs 2010, 22:36 » |
|
Baktım gökte bir bulut, Gönülde olur umut. Üste para versen de, Dünür bu işi unut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #35 : 02 Mayıs 2010, 22:36 » |
|
Valla bu saatten sonra ne Seçil Hoca kızı verir; ne de ben o kızı alırım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #36 : 02 Mayıs 2010, 22:39 » |
|
Hanımın hiç susmuyor Kaynanalık taslıyor işten vazgeçti isen kapı orda duruyor
Aaaaaaaa bana ha ! Kapıyı göstermek ha ! Görürsün kız anası kaynanalık nasıl taslanıyormuş. Bu arada oğlan babası nerelerdesin? Bu dünür benden ala cadı çıktı verelim ağzının payını. Hem anası böyle kimbilir kızı nasıldır? ( YANİ FORMAT GEREĞİ BU KIZI ALMAK GEREKİYOR SEÇİL DÜNÜRÜM YOKSA ŞEKERİMİ ÇİKOLATAMI KAPTIĞIM GİBİ GİDECEM  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #37 : 02 Mayıs 2010, 22:40 » |
|
Yapmayın gözünüzü seveyim . Benim bu kızı almam lazım. Hadi anlaşalım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #38 : 02 Mayıs 2010, 22:40 » |
|
Hocam formatı az değiştirsek, bunlar böyle atışırken kızla oğlan gizlice kapıdan çıkıp kaçsalar daha iyi olmaz mı sizce de?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #39 : 02 Mayıs 2010, 22:42 » |
|
Dünür kapı gösterme, beni kötü söyletme. bak kızın da gönlü var, Bitir işi inletme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seçil
|
 |
« Yanıtla #40 : 02 Mayıs 2010, 22:44 » |
|
Beni kötü söylettin Sonradan yola geldin Madem oğlun çok ister Verem kızı da gidin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #41 : 02 Mayıs 2010, 22:48 » |
|
Mademki veriyordun Ne diye bizi yordun, Biraz da biz soralım, Sen çeyize ne koydun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #42 : 02 Mayıs 2010, 22:49 » |
|
Beni kötü söylettin Sonradan yola geldin Madem oğlun çok ister Verem kızı da gidin
Ah benim pamuk şekeri dünürüm. İyi huylu , tatlı dilli dünürüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARZU ÖĞRETMEN
|
 |
« Yanıtla #43 : 02 Mayıs 2010, 22:53 » |
|
Mademki veriyordun Ne diye bizi yordun, Biraz da biz soralım, Sen çeyize ne koydun?
Aman oğlan babası hazır Seçil dünür yola gelmişken etme eyleme. Çeyiz falan istemem , kızı versin yeter.  Neyse an itibarıyla format gereği kız istemeden kına gecesine geçeceğiiiiiiz. Amma ve lakin ben Seçilimin bu maniye ne yanıt vereceğini merak etmekteyim.  Haydi bakalım Gülgüzeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seçil
|
 |
« Yanıtla #44 : 02 Mayıs 2010, 22:55 » |
|
Damat annesine:
Yavrumun annesi ol Sağ iken gözdesi ol Önce Allah sonra sen Zorlukta dermanı ol
Damat babasına:
Dünür çokça söyleştik Azcık sınırı aştık Dilin kemiği yok da En sonunda anlaştık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|