ilkogretimturkce
Ana Sayfa Yardım Kayıt
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Şubat 2012, 06:09

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: ORTAK DENEME  (Okunma Sayısı 749 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teksen
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 11 Mayıs 2010, 20:37 »

Sevgili öğretmen arkadaşlarım Türkçe öğretmenlerinin oluşturduğu başka bir sitede 6-7 ve 8.sınıflar için ortak deneme düzenleniyor . Bir deneme seçiliyor ve belli tarihler arasında uygulandıktan sonra sonuçları ilgili arkadaşlara gönderip öğrencilerimizn sıralamasını görebiliyoruz. Ben bu etkinliğe katıldımve öğrencilerime de sonuçları duyurdum. Açıkcası faydalı olduğuna inanıyorum . Tekrar düzenlenmesi halinde katılmak isteyen arkadaşlarım olur mu ? Teşekkür ederim.
teksen
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2010, 22:30 »

Sevgili arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi bir başka sitenin ortak deneme tarihi ve sonuçları belli olmuş.Ne kadar çok arkadaş katılırsa çocuklarımız için sonuçlar o kadar sağlıklı olur bence katılmalıyız. Denemenin sadece Türkçe sorularını çocuklarımıza uygulayacağız ve sonuçları mail atacağız. İlgilenen arkadaşlar için site şu:www.dersimizturkce.gen.tr Bence hep beraber katılalım.Ben bundan önceki denemeye katılmıştım çocuklarım 200 250 kişinin içinde sıralamaya girdiklerinde daha hırsla çalışıyorlar. Tavsiye ederim.
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2010, 19:49 »

Hocam ilginie ve bilgilendirmenize teşekkür ederim. Valiliğin sınavı, kaymakamlığın 2 sınavı okulun düzenlediği sınav, son yazılıların ortak olması sadece bizim yaptıklarımız; dershanelerin her gün yaptıkları sınavdan bahsetmiyorum bile. Bu nedenle ben katılmayacağım, şu son dönemde özellikle ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. İlk dönem olsa fikir değerlendirilebilirdi. Orijinal bir fikir olmuş emeği geçen arkadaşları kutlarım. Mustafa Hoca' ya da çok selamlar...
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2010, 20:14 Gönderen: Oğuz AKKAŞ » Kayıtlı

Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
İyi Paylaşım Bir Teşekkürü Hak Eder...
Sayfa: [1]   Yukarı git
 | Yazdır | 
Gitmek istediğiniz yer: