ilkogretimturkce
Ana Sayfa Yardım Kayıt
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 05:24

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: SAMSUN/ KİTAP YARDIMI  (Okunma Sayısı 479 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serce
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 15 Eylül 2009, 16:24 »

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu sitede emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.Ben Samsun'da Türkçe öğretmeni olrka çalışıyorum.Okulumda kütüphane yok üstelik okunabilecek kitap bile yok.Ben buraya yeni tayin oldum ve ilk işim bu kitap eksikliğini gidermek ve eğer kitap zenginliği oluşturabilirsem kütüphane kurmak bunun için sizden yardım istiyorum benim için bir kitap bile çok önemli ikinci el kullanmadılarınız okunabilecek kitaplarınız da işimi görür.Ayrıca bana bu konuda başka nasıl bir yol izleyebileceğim hakkında fikir de verirseniz sevinirim.Hepinizden yarım bekliyorum büyük okuldaki arkadaşlar kardeş okul olarak öğrencilerinizle bize bu konuda yardımcı olacak şekilde bir proje yapıp bize yardımcı olabilirsiniz şimdiden teşekkürler...yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa bu konu başlığı altına yazsın daha sonra ben o arkadaşla irtibata geçebilirim hepinize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim...
ozaa
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2009, 13:22 »

merhabalar hocam,
öncelikle atamanız hayırlı uğurlu olsun.bende gecen sene senın gibi samsuna atandım ve tıpkı senın karsılastığın durumla karsılastım bıraz caba ile bıraz olsa da bunun ustesınden geldım.ben iş bankası,yapı kredı ye kıtap ıstemı ıle ılgılı mailler attım.ayrıca bırcok yayınevıne mail attım bunlardan bazılarından  olumlu sonuclar aldım.
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2009, 15:53 »

hocam "ozaa" arkadaşımın dediği gibi birçok yayın evi yardım taleplerini boş çevirmiyorbunun haricinde bir de Tübitak ' a okul müdürü imzasıyla mektup gönderin kesinlikle sonuç alırsınız ben iki kez denedim ve çok sayıda dergi ve kitap geldi.

Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
İyi Paylaşım Bir Teşekkürü Hak Eder...
serce
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2009, 19:30 »

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim önerilernizi dikkate alıp deneyeceğim inişallah olur yine de başka fikri olan arkadaşlarında desteklerini bekliyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
 | Yazdır | 
Gitmek istediğiniz yer: