ilkogretimturkce
Ana Sayfa Yardım Kayıt
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 15:12

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: 10 Kasım İçin Atatürk Köşesi Fotoları  (Okunma Sayısı 935 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« : 11 Kasım 2009, 22:30 »

10 Kasım günü ve Atatürk Haftası için kafamdaki bir proje Resim öğretmenimiz Bilgi Hanım ve Teknoloji tasarım öğretmeni , dostum Ayhan 'ın memnuniyetle karşılayıp hemen işe girişmeleri ile güzel bir Atatürk köşesi çalışması yaptık.
2 gün kadar kısa bir sürede hazırladığımız için kusurları çoktur mutlaka ama arkadaşlara bir fikir verebilmesi adına paylaşıma açıyorum fotoları. Anıtkabir maketinin ynaındaki 1.90 metre Atatürk Kocatepe'de maketini toplam 32 A4 kağıt kullanarak ve yazıcılarda var olaan poster özelliğini kullanarak yaptık. Nasıl yapıldığını bilmeyen ve merak edenler olursa daha detaylı anlatabilirim.

Ayrıca çok güzel bir anma programı hazırlayan Özer ve Oğuzhan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2009, 22:41 Gönderen: Oğuz AKKAŞ » Kayıtlı

Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
İyi Paylaşım Bir Teşekkürü Hak Eder...
OGUZHANHOCA
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2009, 22:42 »

10 Kasım törenine ,  yaptıkları çalışmalarla renk katan Oğuz arkadaşımızı (Ayhan ve Bilgi'yi de tabii) tebrik ediyoruz. çok güzel oldu...

Gelene "git!" , gidene "gel!" demem ; "git!" dediğime "gel!" demediğim gibi...
TürkçeEsra
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2011, 15:12 »

Gerçekten o programı nasıl yapabiliriz Oğuz hocam harika olmuş yaa  Kahkaha

Kafanla yüreğini dengele.
Oğuz AKKAŞ
OğuzAkkaş
Site Sahibi&Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.ilkogretimturkce.com

Site
« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2011, 17:51 »

Merhaba Esra hocam. 10 Kasım için hazırladığımız posteri sormuşsuunuz sanırım. Önce fotoğrafı "picasa" ile ikiye bölüyorsunuz. Daha sonra bunu bir word sayfasına yerleştiriyorsunuz. Her bir parçayı yazdırmak için yazıcının "özellkler" ayarlarından poster" ayarını seçip sayfa sayısını "4x4" yapıyorsunuz ve 16 a4 kağıdına fotoğrafın yarısını basmış oluorsunuz. Daha sonra fotonun diğer yarısı için de aynı şeyi yapıyorsunuz. Son olarak da büyük bi kartonun üzerinde bu 32 parçayı birleştiriyorsunuz. Sayfaların tam oturması için her bir sayfayı kenarlarından kesmeniz gerekiyor.
Benim tavsiyem ilk çalışmanın hatalarla dolu olabileceği düşüncesinden hareketle bu çelışmayı daha küçük bir poster çalışması olarak yapmanız ve birleştirmeleri iyice öğrenmenizdir. Bundan sonra böyle büyük bir çalışmaya geçilebilir:))

Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
İyi Paylaşım Bir Teşekkürü Hak Eder...
Sayfa: [1]   Yukarı git
 | Yazdır | 
Gitmek istediğiniz yer: