ilkogretimturkce
Ana Sayfa Yardım Kayıt
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 15:19

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: Branş öğretmenlerinin boş günü olabilir mi?  (Okunma Sayısı 816 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alkan38
Çalışkan Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 05 Eylül 2010, 01:47 »

Arkadaşlar tek şubeli bir okulda çalışıyorum, haftada 15 saat dersim var . Okul müdürleri ders dağılımı yaparken keyfi davranabilir mi? Çünkü bu konuyu araştıdığım sitelerde isteyen müdürün gün boşaltabileceğini isteyen müdürün de dersleri beş güne yayabileceği yazıyor.Daha önce çalıştığım okullarda boş günü olan arkadaşlar vardı. Yeni okulumda müdür de yeni gelmiş ve gün boşaltmayacağını söylemiş. Bir de hiç dersim olmadığı bir güne nöbet yazılabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
turaser
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2010, 11:15 »

müdürün yapacağı bir şey
melih45
Paylaşımcı Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2010, 12:24 »

Nöbet zaten boş güne verilir diye biliyorum.Ancak bu çok mümkün olmadığından ders günlerine verilir.Branş öğretmeninin boş günü olabilir.Ancak en önemli unsur müdürün insiyatifi.Her güne de ders verebilir.Umarım eşref saatine denk gelirsiniz.
ümmü elif
ayşe
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2010, 13:08 »

nöbet öğretmenin en az dersinin olduğu güne yazılır.boş gün olabiliyor.müdür isterse.

"Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız ."
derinnn
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2010, 15:37 »

ayşe-cem hocam'ım belirttiği gibi nöbet dersin en az olduğu güne yazılır.Branş öğretmenin boş günü olabilir.İlk çalıştığım okulda zümremin 16 saat dersi vardı.Hergünü doluydu.Hatta 2 saat dersinin olduğu günde müdür blok dersi bölüp;dersin bir saatini 1.saate; diğer saatini ise 6.saate koymuştu.Kısacası herşey müdürün elinde.Umarım hiç kimse öyle bir müdüre denk gelmez.
ÖZER
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2010, 21:46 »

Sayın hocam vekaletende olsa 3 yıl müdürlük yaptım...Ayşe hocanın dediği gibi nöbet öğretmenin dersinin en az olduğu güne yazılır...Bu tabiki müdürün elinde olan bir şey...Okul müdürü de gününü boşaltmayabilir..
alkan38
Çalışkan Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2010, 23:09 »

Peki hocam "nöbet dersin en az olduğu güne yazılır" deniliyorsa nöbet olduğu gün 1 ders saati de olsa ders olması gerekmez mi? En az ders saati olduğu gün demek hiç dersin olmadığı günü kapsar mı?
ÖZER
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2010, 19:04 »

Peki hocam "nöbet dersin en az olduğu güne yazılır" deniliyorsa nöbet olduğu gün 1 ders saati de olsa ders olması gerekmez mi? En az ders saati olduğu gün demek hiç dersin olmadığı günü kapsar mı?
evet kapsar
aragon
Çalışkan Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2010, 21:00 »

Ben merkezden 40 kilometre uzaklıkta bir köyde çalışıyorum.Bütün arkadaşlar merkezde kalıyoruz ve gidiş geliş yapmak da malumunuz zor.O yüzden bizde dersleri boş kalan arkadaşların günleri boşaltılacak.
alkan38
Çalışkan Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2010, 22:37 »

ben de 50 km gideceğim hocam gidiş geliş 100; müdür gün boşaltmazsa( boşaltmayacağını söylüyormuş) zor bir sene bekliyor bizi.
Sayfa: [1]   Yukarı git
 | Yazdır | 
Gitmek istediğiniz yer: