|
OGUZHANHOCA
|
 |
« : 19 Ekim 2008, 02:12 » |
|
2006-2007 eğitim-öğretim yılında Avcılar ilçesinde "Münazara Yarışması"nda özel okullar kolejler dahil 32 okul arasından sıyrılıp 1.olmayı başarmıştık. Yarışmada birlikte çalıştığım güzel dost Özer Hoca'ya da tekrar teşekkürler.
Umarım bu başarıları beraberce daha çoooook tekrarlamak dileğiyle o günden "KUPA"lı bir anı...
Oguzhanhoca
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2008, 21:37 Gönderen: Oğuz AKKAŞ »
|
|
Gelene "git!" , gidene "gel!" demem ; "git!" dediğime "gel!" demediğim gibi...
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2008, 20:03 » |
|
Tebrikler arkadaşlar... yalnız çok bir megaloman gördüm sizleri 
|
|
|
|
|
|
Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.
|
|
|
Pınar AYTAÇ
Pınar AYTAÇ
Yönetici

|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2008, 21:46 » |
|
Tebrik ederim Oğuzhan hocam.Umarım o basarıyı bu yıl da tekrarlama sansımız olur.O karede sizin yerinizde olmak güzel olurdu heralde:))
|
|
|
|
|
|
Okunacak en büyük kitap insandır.
|
|
|
|
OGUZHANHOCA
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2008, 23:42 » |
|
Bizler de o başarıyı kazanmayı çok da beklemiyorduk işe başlarken açıkçası; ama tur geçtikçe insan istiyor biraz ve daha fazla çalışıyor. Umarım sizin de şansınız yaver gider.Gönlünüzce olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuturrat
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Ekim 2008, 20:54 » |
|
Tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim. Bizim okulumuzda da münazara için öğrencileri çalıştırıyorum fakat konuya pek vakıf değilim hatta hiç yarışma izlemedim. Bu konuda münazara kuralları, konuya başlama ve devam etmedeki kurallar, öğrencileri çalıştırma şekli, yarışmalarda çıkan konular VE DAHA BİLMEDİĞİM ÖZEL DURUMLAR gibi hususlarda bilgilendirirseniz memnun olurum. teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OGUZHANHOCA
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Ekim 2008, 22:29 » |
|
Değerli öğretmen arkadaşım, açık söylemek gerekirse biz doğru olmayan bir yöntemle yarışmayı kazandık diyebilirim.Çünkü bu yarışmalarda önemli olan öğrencinin aktif olması, konuyu kendi hazırlayıp bizim yönlendirme yapmamız şeklindedir bildiğiniz üzere. Fakat bizim yarıştığımız sene münazara yarışması ilçemizde "ilk" defa yapılıyordu ve biz de işi şansa bırakmak istemedik ve diğer okullardan da bazı öğretmen arkadaşların hırsını bildiğimiz için biz de öğrencilerin konularını kendimiz yazdık.Burada metinleri sizin yada öğrencini hazırlaması tercih meselesi diye düşünüyorum açıkçası.(ama şunu gördük ki gerçekten çocuklardan çok öğretmenler hazırlıyor bu yarışmaları) Zaten kazandığımız için bize de gurur veren buydu! Hazırladığımız metinlerden sonra bunların belirlenen sürelerde okunabilirliğini hesaplayıp konuları öğrencilerimize verdik; gerisi onların konuya hakimiyetine kalmıştı.Tabii bol bol anlatılan bölüme uygun materyaller kullanarak da konuyu süslemiştik. Süreyi de aşmamak çok önemli 5-10 saniye eksik olabilir ama kesinlikle süreyi aşmamaya çalışın. Bizde 4 öğrenci vardı her öğrenci 1 kez konuştuktan sonra tekrar ve son kez başkan konuşuyordu,konuyu toparlıyor ve kendine karşı sunulan fikirleride cevaplandırıyordu.cevaplandırmak derken öyle karşılılıklı bir soru cevap yok.Sadece konunla ilgili fikri savunuyor,savunurken onlara sözde soru cümleleri sorabiliyor ve böylece düşünceyi çürütmeye çalışıyorsun. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Başarılar dilerim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuturrat
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Ekim 2008, 14:09 » |
|
Teşekkür ederim olayın iç yüzünü daha iyi anladım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖZER
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Mart 2009, 18:34 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Mart 2009, 21:37 Gönderen: Oğuz AKKAŞ »
|
|
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Mart 2009, 21:39 » |
|
Ne çabuk bir yıl geçmiş be Özer hocam, benim okula gelişim daha dün gibi,Bu arada okula geldiğim günden bu yana gösterdikleri sıcak yaklaşımlardarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler.Sanki uzun yıllardır bu okulda görev yapıyorum. iyi varsınız mesai arkadaşlarım.Mesailer:) Bir foto da benden ,Canım zümrelerim benim, Özer ve Oğuzhan yine hangi yarışma için eser seçiyoruz acaba:)) 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Mart 2009, 22:45 Gönderen: Oğuz AKKAŞ »
|
|
|
|
|
|
ÖZER
|
 |
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2009, 22:39 » |
|
Aynı güzel duyguları ben de paylaşıyorum Oğuz hocam..Sen de bizim okula geleli zümre arkadaşları arasında güzel bir çalışma havası kattın...( Duran Öğretmenim hızımıza yetişemese de:))) ) O resimde 10 Kasımla ilgili kompozisyonları değerlendiriyorduk...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Mart 2009, 22:45 Gönderen: Oğuz AKKAŞ »
|
|
|
|
|
|
OGUZHANHOCA
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2009, 09:37 » |
|
Ben de Özer ve Oğuz arkadaşımla aynı fikirleri taşıyorum.Oğuz buraya geleli iki yıl falan oluyor heralde ama sanki üniversiteden arkadaşımızmış gibi, keza Özer de öyle.Bu aralar bebekten dolayı pek Özer'le görüşemesek de her zaman birlikteyiz. Hem iş açısından hem de arkadaşlık açısından bu durum bir şans.Karede yer aldığım için mutluyum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğuz AKKAŞ
|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Mart 2009, 23:07 » |
|
Pınar , ben , Özer, Duran "televizyon'a mektup" konulu yarışma için gelen eserleri seçerken... Bu arada biz neden dört kişiyiz. Zümreden işi kaytaranlar var Özer başkan.Oğuzhan ile Uğur neredeler? Neden biz varız her işin içinde.(Duran Hoca da aramıza renk katmış, kendisi bu tür çalışmalara genelde pek katılmaz ama:))(Laf aramızda duymasın küser sonra:)) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OGUZHANHOCA
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Mart 2009, 11:37 » |
|
Bundan sonra haber verin kardeşim  Bu arada öğrencilerden bir şeyler istememiz istenip teslim etmeye geldiğimizde zaten ilk üç seçilmiş olmasa bir de... Böyle olunca da müşteri kaybediyorsunuz işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖZER
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Mart 2009, 17:01 » |
|
Oğuz hocam resim için teşekkürler.Başkan olarak duruma müdahale edeceğim.Oğuzhan hocanın herhalde işi vardır. o yüzden katılmamıştır.)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tangul
|