Nihayet 2. dönemin ilk sınavını yaptım:))
kalbi olanlar okumasın

) (aynen yazılı kağıdından alıntıdır tek bir virgül bile değiştirilmemiştir...)
Kompozisyon konusu:Avcılar belediye Başkanı olsaydınız çevre temizliği ve doğal hayatın korunması için ne gibi projeler üretirdiniz.Bir kompozisyonla açıklayınız...
" Bir gün güçlü bebek varmış.Çok şişkoymuş.her geçen gün boyu ve kilosu artıyormuş Ama kötü, hayin Enesikolaski adında birisi ayagına bir sümüklü böcek, 3 örümcek, 100 saylangoz ve 30000 yılan ve son olarakta gübre bunları ezip onun ayagına koyarsa bebek çok küçülcek karınca kadar olacak.Yine 1 gün 2099'da sinsi , hayin ve sinirli Enesikolaski adını deyiştirmiş.Adı Ersikoloskiyamonikoskinorenileceken koymuş bebeğin ayagına böcekleri onu tam koyarken Bebek adı oguz-akasimoskiloradıymış bebek ayagı kalkarak karnından gürültü gelmiş.Çok acıkmış,sinsi - hayin Enesikoloskiyi görüp onu yemiş. oguz-akasimoskillat agızında çignemiş aynen ciklet gibi sakız gibi yemiş."
H
ikayeyi yazan öğrencinin adının Enes olduğunu ve kahramanlardan diğerinin ben (Oğuz AKKAŞ) olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım.Bugüne kadar yüze yakın sınav yapmışımdır.Ama bugün apayrı bir tecrübe edindim , hayat sen neler göstereceksin kim bilir daha bana:))